RUTA DE L’AIGUA i MUSEU DE LES ARTESANIES. La ruta turística i cultural tindrà lloc el DIUMENGE, 10 D’ABRIL, a les 10:30 h. (Eixida des de l’ajuntament)

 

Cartell_Rutes_entre_comarques__xarxes

 

Es un programa de visites turístiques guiades  per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa i la Safor.

Mitjançant aquest programa es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.

 

Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa …..

2 rutes al dia + gastronomia + detall de benvinguda = 4€ / persona.

 

 

Programa turístic > Entre Comarques 2016

-Inscripcions on line fins el dijous anterior a la ruta.

-El preu per persona és de 4€ al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequirà en un detall de benvinguda en les rutes de la vesprada.

-Totes les rutes començaran a les 10:30h del matí i a les 16:30h de la vesprada des de l’ajuntament de cada població. excepte El Palomar i Oliva que es realizaran segons l’horari establert.

-El dia 2 de juliol es realitzarà la 1a TEC: Trobada Entre Comarques 2016 a Tavernes de la Valldigna

-Anar per compte propi. Renfe oferix descomptes per a grups de 10 persones(pots fer la reserva  via Internet – renfe.com/cercanias/valencia/solicitud de grups..,  per tefèfon:  963357400 però amb  48 h. abans o comprar directa amb Bonotren per a 5 persones (5 anades i 5 tornades).

-Qualsevol itinerari pot sofrir modificacions d’última hora.

-L’organització no es fa responsable dels danys que puguen ocórrer

 

Inscripcions on line ací

Més informació en www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.org

Telf: 962389091 – 962414142 –  962965003